Lid worden

Geen zin om in de sportschool rond te hangen, maar heerlijk buiten in de frisse lucht sporten op het water? En af en toe in het weekend fanatiek een wedstrijd roeien?

Stap in en roei met ons mee. Voor € 25 mag je vier keer vrijblijvend met ons meeroeien. Word je daarna lid? Dan betaal je € 185 aan contributie per jaar. Je lidmaatschap kan op elk moment van het jaar ingaan en de € 25 krijg je terug als je lid wordt.

Interesse? Meld je aan bij Marc Talens op secretaris@sloeproeihaarlem.nl of 06 89970092

Trainingen en wedstrijden

Trainingen

Om onze plek in het klassement te verdedigen of om nog hoger te komen, moet er goed getraind worden.

Voor onze sloepen zijn er 3 trainingsmomenten voor de dames en 4 voor de heren, zodat er gemiddeld door iedereen 2 keer in de week getraind kan worden.

Trainingsdagen en -tijden sloepen

Dames:
Dinsdag, 19.30 uur
Donderdag, 19.30 uur
Zaterdag, 9.30 uur

Heren:
Dinsdag, 19.30 uur
Woensdag, 19,30 uur
Donderdag, 19.30 uur 

Locatie

We trainen meestal op het Spaarne, de Mooie Nel en/of een rondje door de stad. Bekijk de ligplaats (opstapplaatst) op de over-ons pagina.

Wedstrijden

We doen ook mee aan wedstrijden. Deze wedstrijden vinden meestal op zaterdag plaats en de locaties wisselen door het hele land. Voor de liefhebbers doen we ook een aantal keer per jaar mee aan buitenlandse wedstrijden.

Instructievideo’s

In een aantal filmpjes laten we zien wat sloeproeien inhoudt. Hoe gaat de slag? Wat is de juiste houding? Wat zijn de commando’s?

Ook vind je hier instructies voor het in en uit het water halen van de sloep, het traileren en het kranen.