TRAININGEN: DAMES DI & DO 19:30 EN ZA 10:00 | HEREN MA, DI, WO & DO 19.30

Opening nieuw roeiseizoen

Opening nieuw roeiseizoen

Jeetje wat duurde deze winter lang… Onrustig zitten we thuis terwijl we willen trainen, we willen het water op, we willen roeien! Gelukkig liggen onze beide sloepen sinds vorige week weer aan de kade in de Nieuwe Gracht. Eindelijk…

Getraind moet er worden, want volgend weekend, 7 april, is al de eerste wedstrijd. Wij openen ons seizoen met Vechten op de Vecht in Weesp. Kom je ons aanmoedigen? We starten zelfs met drie sloepen, want de heren roeien met acht mannen in de Haarlemmerhout en met zes mannen in de Epoxydus. De dames roeien ook in de Epoxydus, want zij zijn dit jaar volop in training voor de Harlingen-Terschelling race op 11 mei. Nog maar zes weken en dan is het al zover.

Onze huidige leden zijn dus volop op het water te vinden en voor onze aspirant leden bieden we binnenkort ook een speciale kennismakingstraining aan. Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om te roeien in zo’n stoere sloep? Stap dan vier keer gratis in, leer de sloeproeitechniek en ervaar de magie van onze teamsport. Daarna kan je besluiten of sloeproeien bij jou past en natuurlijk of je ooit nog onze gezellige roeivereniging wil verlaten.

Haal op… gelijk!