Sloeproeivereniging Haarlem is een kleine vereniging van zo’n 40 sportieve leden. Doorzetters, bikkels die het hele jaar in de sloepen de Haarlemmerhout en de Icterus roeien. Weer of geen weer, onder bijna alle omstandigheden gaan we het water op. Sloeproeien is een groeiende sport in Nederland en is ideaal voor mensen die graag buiten sporten, willen afzien en samen het einddoel willen bereiken.

Nieuwste berichten

Terugblik: Jersey – Carteret 2019

Terugblik: Jersey – Carteret 2019

Donderdag 25 juli 2019 Vroeg in de ochtend verzamelen we bij de HJC, beginnen de dag met een bak koffie en knopen de trailer met de Haarlemmerhout achter de gloednieuwe auto van Marc. Ook Eveline, de enige dame tussen de verder uit Haerlemse Heeren bestaande groep, is...

Lees meer
Trossen los, seizoen 2020 is gestart!

Trossen los, seizoen 2020 is gestart!

De ALV is achter de rug, twee nieuwe sponsoren zijn aangetrokken, het bestuur is aangevuld met nieuwe bestuursleden en we hebben de eerste trainingen er op zitten. Het jaar 2020 is nu ook voor Sloeproeivereniging Haarlem begonnen! Sloepen te water, trainingen van...

Lees meer

Lid worden?

Geen zin om in de sportschool rond te hangen, maar heerlijk buiten in de frisse lucht sporten op het water? En af en toe in het weekend fanatiek een wedstrijd roeien?

Stap in en roei met ons het Spaarne op. Train eerst vrijblijvend met ons mee!

Sponsor worden?

Past sloeproeien ook bij de uitstraling van jouw bedrijf? En wil je met deze originele en stoere sport geassocieerd worden?

Met jouw bedrijfsnaam op de sloep, het dekzeil, kleding en/of website bereik je een groot publiek.

Sloeproei clinic

Weleens overwogen om kennis te maken met het sloeproeien met je bedrijfsteam of vriendenclub?

Wij geven sloeproei clinics. Perfect voor teambuilding en andere gelegenheden.